成考院校 咨詢入口
您現在的位置:首頁 > 備考資料 > 專升本試題 > 2018年成考專升本英語試題--詞匯與語法

2018年成考專升本英語試題--詞匯與語法

更新時間:2022-05-02 10:03:00  來源:大牛教育成考網  點擊量:

導讀:2018年成考專升本英語試題--詞匯與語法。
成考專升本英語詞匯與語法

  2018年成人高考招生正在進行時,請廣大成考生做好備好工作,以下是關于2018年成人高考專升本英語科目的試題--詞匯與語法知識。

  1、 Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

  A. hasn’t found  B. didn’t find

  C. doesn’t find  D. hadn’t found

  2、This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway, one of the greatest American writers, wrote this story.

  A. is believing  B. is believed

  C. believes  D. believe

  3、It’s reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

  A. has risen  B. had been rising

  C. had risen  D. has been rising

  4、 _______ at his paper over the weekend, Neil didn’t finish it.

  A. As he worked hard

  B. Hard as he worked

  C. How he worked hard

  D. How hard he worked

  5、That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

  A. a such serious  B. a so serious

  C. such serious a   D. so serious a

  6、 The word is new to us. You’d better ______ in the dictionary.

  A. look at it  B. look for it

  C. look it up  D. look it out

  7、 This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

  A. to  B. of

  C. with  D. from

  8、As soon as she _______ open the letter, Mrs. White will find out what has happened to her husband.

  A. tears  B. is tearing

  C. will tear  D. has torn

  9、To reduce weight, plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

  A. its place  B. place

  C. the place  D. a place

  10、These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

  A. were  B. is

  C. are  D. was

  11、You _______ have seen Jane in her office last Friday; she’s been out of town for two weeks.

  A. couldn’t  B. mustn’t

  C. wouldn’t  D. shouldn’t

  12、Henry never said that he was good at maths, _______ he?

  A. was  B. did

  C. didn’t  D. wasn’t

  13、The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

  A. get over  B. get along

  C. get through  D. get around

  14、 My friend and I would like to go to the concert, but ________ of us has got a ticket.

  A. both  B. none

  C. neither  D. all

  15、The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

  A. discuss  B. and discussing

  C. discussing  D. and discussed

  參考答案:

  1、C 2、B 3、C 4、B 5、D

  6、C 7、A 8、A 9、C 10、C

  11、A 12、B 13、C 14、B 15、C

?
將文章分享到:

上一篇:2018年成考專升本民法模擬練習題--選擇題

下一篇:2018年成考專升本教育理論試題【心理學】

?
  1. 2022年廣東第二師范學院成人高考招生簡章
  2. 2022年廣東信息工程職業學院成人高等教育招生簡章
  3. 2022年廣東南方職業學院成人高等教育招生簡章
  4. 2022年廣東石油化工學院成人高等教育招生簡章
  5. 2022年廣東外語外貿大學成人高等教育招生簡章
  6. 2022年廣東金融學院成人高等教育招生簡章
  7. 2022年廣州航海學院成人高等教育招生簡章
  8. 2022年廣東技術師范大學成人高等教育招生簡章
  9. 廣東第二師范學院在廣東排名第幾?
  10. 廣東嶺南職業技術學院業余大專學費是多少
大牛教育成考網
?

Copyright © 2006-2021 大牛教育成考網 版權所有 粵ICP備18016435號 全國免費咨詢電話:400 166 9192
廣州市天河區五山路華南理工大學國家科技園金華園區3樓320-341室(總部)
此網站信息最終解釋權屬于廣州天資教育科技有限公司

聲明:本站為廣州成考民間交流網站,成人高考動態請各位考生以省教育考試院、各市成考辦通知為準。

網上報警
把女同学日出水免费观看,软萌小仙cos瑶自慰出水,亚洲熟女综合一区二区三区
<蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>